bravoure-op-zoom debuutoptreden bravoure

Het begin

Het idee ontstond enkele jaren geleden. We vonden het zonde alleen tijdens de Vastenavend muziek te maken. Dat moest toch ook door het jaar heen bij andere gelegenheden kunnen? Het plan verdween even in de koelkast, maar in het begin van 2019 werd het initiatief genomen extra leden en een muzikaal leider te zoeken. Die vonden we, en vrij kort daarna werden plannen en ideeën langzaamaan werkelijkheid. Na het leggen van geweldige connecties met een aantal sponsoren, een hele hoop repeteren, en een gezonde dosis durf was Bravoure klaar voor de aftrap eind maart 2019.

bravoure nu

We draaien nog steeds op volle toeren! Na een geslaagde aftrap en eerste zomerperiode zijn wij momenteel volop aan het repeteren om breder inzetbaar te zijn. We hopen in de nabije toekomst op meer evenementen van toegevoegde waarde te zijn, zowel binnen Bergen op Zoom als daarbuiten! Ook zijn we volop aan het werk om onze zichtbaarheid en herkenbaarheid te vergroten. We zijn daarom ontzettend enthousiast over de nauwe samenwerking met onze sponsors, en blijven netwerken.

festival nieuw vossemeer - bravoure band

in de toekomst

BRAVOURE-OP-ZOOM zal door het enorme succes een jaarlijks evenement worden! We kijken er nu al enorm naar uit. Los daarvan zullen wij ons steentje bij blijven dragen om er zowel binnen als buiten onze thuishaven een feest van te maken. Houdt dus je ogen en oren open voor:
 
Bravoure: het dak eraf; óp het podium én ernaast!